Profesionální školení nejen pro baristy
Milujete kávu a chcete se naučit jak ji správně připravit, co o ní vědět nebo jak dokonale ušlehat pěnu a naučit se latte art? Výborně, tak právě pro Vás máme tyto dva kurzy
Nenechte své peníze téct jako naši kávu ...
Základy Espresso
Na tomto kurzu si ukážeme: co je to dobrá a špatná káva. Nebojte se nebude to jen o povídání. Budete kávu připravovat na profesionálním dvou-pákovém kávovaru. Káv uděláme opravdu hodně. Nakousneme i šlehání mléka, a jak mléko ovlivňuje chuť kávy. Na úplný konec dostanete certifikát se svým jménem a podepsaný mnou a praženou kávou TROBICA.
![](https://www.trobica.cz/storage/builder/elementor/thumbs/kava_trobica-pražirna_a-servis_kavovaru_zlin_zlinskykraj_fryštak_holešov_uherskéHradiště_hulín16-p4z81jkngszkhewg3810ieycte4z42kksr9rzqhys8.jpg)
![](https://www.trobica.cz/storage/builder/elementor/thumbs/kava_trobica-pražirna_a-servis_kavovaru_zlin_zlinskykraj_fryštak_holešov_uherskéHradiště_hulín14-p4z82nzpmoiwcn9qj7hyzmr6cylrb211abbnmmu1co.jpg)
Nenechte své peníze téct jako naši kávu ...
Latte art
Všem se líbí, ne každý ho opravdu umí. A od toho jsme tady my – provedeme Vás nekonečnou praktickou část šlehání mléka a přípravy mléčných specialit. Naučíme se rozpoznat správně našlehané mléko od špatně našlehaného a to hned několika způsoby. Vysvětlíme si časté chyby. Společně je i odstraníme.